introducé

Deze academiedag als onderdeel van het NieuwjaarsEvent is voor VKGE leden en voor de door het bestuur uitgenodigde gasten gratis toegankelijk. Aanmelden voor deze Academiedag kan alleen via de website en is noodzakelijk.

Het bestuur wil tijdens de Academiedag graag de verhouding in aanwezigheid tussen zorg en profit goed en zorgvuldig bewaken. Daarom heeft het bestuur de volgende spelregels vastgesteld:

Zorg-lid

  • Mag zich op de academiedag zelf laten vervangen door een collega.
  • Mag voor de academiedag extra collega’s of introducés (alleen uit de zorg) inschrijven (bij bijv. een interessant onderwerp) tegen een vergoeding van 150,00 euro per persoon.

Profit-lid

  • Mag zich op de academiedag zelf laten vervangen door een collega.
  • Mag voor de academiedag geen extra profit collega’s of introducés inschrijven, ook niet tegen betaling.
  • Mag voor de academiedag wel extra zorg-medewerkers inschrijven (bij bijv. een interessant onderwerp) tegen een vergoeding van 150,00 euro per persoon.

Indien je een persoon uit de gezondheidszorg wil aanmelden / inschrijven voor deze academiedag die serieus een VKGE lidmaatschap overweegt neem dan even contact op met het bedrijfsbureau. Wij bieden serieus geïnteresseerden graag de mogelijkheid om als onze gast vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging.

Mocht u nog vragen hebben, wij nodigen u van harte uit om deze aan ons te stellen via info@vkge.nl