Programma

Samen feestelijk het nieuwe jaar in met het VKGE NieuwjaarsEvent op 18 januari 2018!

Op deze dag organiseren wij het traditionele VKGE NieuwjaarsEvent, een inspirerend Event dat je niet mag missen!

.

Dit NieuwjaarsEvent bestaat uit:

1. De VKGE Academiedag. Thema van deze Academiedag is: Innovatie en digitalisering in zorg, welzijn en de wereld van eten en drinken!

Op de Academiedag van 18 januari 2018 gaan we met elkaar op ontdekkingstocht langs innovaties en digitale ontwikkelingen die iedereen (gaan) raken!

2. De VKGE Nieuwjaarsreceptie. Om 17:00 uur start deze feestelijke bijeenkomst.

.

.

12:00 uur: Ontvangst met een Lunch

Wij verwachten je om 12:00 uur in de koffie lounge van zaal 040 Noord bij het van der Valk Hotel in Eindhoven. Wij ontvangen je graag voor een overheerlijke lunch met sandwiches, koffie , thee, vers fruit en zoete diverse lekkernijen. Je bent van harte welkom!

12:45 uur: Aanvang van de VKGE Academiedag

Welkom door de voorzitter van de VKGE, Eline Vermeulen.

Kim van Velzen (tevens dagvoorzitter)

Innovatie en digitalisering? Het is anno 2018 niet meer weg te denken. Niet uit ons gewone dagelijkse leven en ook niet uit de wereld waarin we werken.

Voice gestuurde toepassingen, virtual reality, artificial intelligence, robotica, Internet of Things en quantified self toepassingen. Technologische ontwikkelingen waar je mogelijk al van hebt gehoord of zelf binnen de organisatie al mee bezig bent. Het lijkt nog ver van ieders bed te zijn. Maar is dat wel zo? Welke toepassingen gebruik je zelf, onbewust, al vaker dan je denkt. En welke innovaties en digitale toepassingen zien we in zorg, welzijn en de wereld van eten en drinken?

Marcel Hofmeijer

Disruptieve foodtrends.

Marcel Hofmeijer is business manager innovatie&operatie bij Huuskes. De wereld van eten en drinken verandert veel sneller dan we denken, we staan aan de vooravond van een tijdperk met grote veranderingen in ons denken, doen, bereiden en serveren van eten en drinken. De grootste verandering ligt bij onszelf in de transitie van lineair naar circulaire denken. 

Sanne van der Weegen

Sanne is als onderzoeker/adviseur E-health betrokken bij Vilans, het kenniscentrum voor de langdurende zorg. Technologie en innovatie gaan erg hard in de langdurende zorg. Hierbij gaat het steeds vaker over wat mensen wel kunnen in plaats van niet kunnen en zelfredzaamheid wordt daarbij steeds belangrijker. Technologie en met name E-health kunnen dan een essentiële rol spelen. Sanne neemt ons mee in de wereld van technologie binnen de langdurende zorg. Ze laat ons zien wat de visie op dit vlak is van Vilans, wat de technologische trends zijn en ondersteunt dit met praktijkvoorbeelden.

Jochem de Louw

Een schoner ziekenhuis, een schoner milieu.

Een schoon en veilig ziekenhuis is van het grootste belang voor patiënten, personeel en bezoekers. Door innovatieve oplossingen en oog voor het milieu maakt Pharmafilter de zorg makkelijker, veiliger en plezieriger. 

Pharmafilter is een integraal concept voor de verzorging, afvalverwerking en waterzuivering voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. 

byFlow

byFlow is een Nederlands bedrijf dat sinds 2009 is gespecialiseerd in 3D printen en een expert in 3D voedsel printen.

Bij byFlow geloven wij dat we de manier hoe mensen voedsel bereiden en ervaren een nieuwe dimensie kunnen geven. In 2015 heeft byFlow de ‘Focus’ ontwikkeld, een printer welke snel de voedselindustrie heeft veroverd. byFlow werkt samen met invloedrijke multinationals, om oplossingen te vinden voor specifieke behoeftes op het gebied van 3D voedsel printen.

17:00 uur: Aanvang deel 2 VKGE Nieuwjaarsreceptie
17:15 uur: Korte toespraak VKGE Raad van Toezicht

De heer Tiny van Eerd, voorzitter Raad van Toezicht VKGE

17:20 uur: Nieuwjaarstoost

Door Eline Vermeulen, voorzitter VKGE

17:30 uur: “Be so good they can’t ignore you…. VKGE goes social”

Door de commissie social media!

17:40 uur: Informeel samenzijn

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zal er een Walking Diner voor u geserveerd worden.

21:00 uur: Einde van de avond

Aanmelden NieuwjaarsEvent

Let op, u kunt zich alleen inschrijven via de persoonlijke link welke via de e-mail is toegestuurd.